вторник, 17 декабря 2013 г.

Лукбук дизайнера Валерії Ковальської

 Каталог норковых шуб сезона 2012-2013

Лукбук колекції «Phoenix» S/S 2014 від Valery Kovalska
Лукбук дизайнера Валерії Ковальської – захопливий мікс естетики Сходу та елементів уніформи американських бейсболістів з вкрапленнями моди 1950-х.

«Мене завжди магічним чином приваблювала Азія. Але саме японська культура з її традиціями і консерватизмом найбільш виділена у новій колекції, і на противагу їй – американська культура в період роздвоєння пріоритетів: сегрегація, поп-арт, рок-музика та багато іншого. Особливий акцент я вирішила поставити на тематиці бейсболу, тільки у своєму баченні. Діаметральна протилежність цих двох культур, їхнє протистояння у минулому столітті – лише за 50 років ці жорсткі рамки зникли», – розповідає Валерія.


«Phoenix» відображає фірмову дизайнерську геометрію і багатофункціональність: пишні спідниці комбінуються з бейсбольними футболками з шовку та шкіри, шкіряні айтами об'єднуються з романтикою завдяки геометричному мереживу, а виразні принти представлені в лаконічних відтінках.

Образи колекції витримані у традиційних для дизайнерки тонах – чорний, сірий, м'ятний, білий, класичні монохромні комплекти в чорному і насиченому смараґдовому кольорі, який підкреслює і посилює принцип стриманої елегантності.

Як і в попередніх роботах Ковальської, тонка філігранна деталізація луків є лейтмотивом колекції. Витончена декоративність, графічність силуетів, колірні блоки – усе це склалося у виразні, самодостатні образи весняно-літньої колекції Валерії Ковальської.
Шубы из норки. Каталог шуб на сайте www.shuba.furs.com.ua

Комментариев нет: